Sjukt mycket att göra i här månad :)

Den tog jag bilden från ålandstidning som kom idag. Blir det rockoff på hela dagar ikv utan 29 juli sen ser på Raketer för sista gång dagen då. Förra veckan var med mormor och morfar. Det blir kul på lördags med Sandra & en adhd personal titta på folkrace i vimmerby sen åt vi ute! :) Här veckan har varit på¨tisdags tittar vi på Speedway i norrköping efter hem då packa jag lite sen SOVA. Vakna tidigare för äta och far till tåg. Jag missa tåg pga inte min fel. Vi undrar hur sen vi lösa det.. Köra till den båten för träffa moster & mosters pojkvän med kusin som ska åka till Åland. Ikväll har vi träff med min små släkt. Igår var till rockoff med mamma & mia efter tog de promend lite och jag cykla lite. Idag har vi träffa Marika med hennes pojkvän + hennes granne och ska vi far t Rockoff ikv.
Mycket göra i JULI MÅNAD

Idag och imorgon igen! :)

Idag har jag varit duscha sen tvätt på golvet och dammsugare i bilen. Jag bädda min säng. Kom bror hit tills mormor och morfar ringer t hem för vi ska fara till stan. Vi går lite runt sen väntar morfar kommer hit så vi gick till Bageri för vi åt bittårta. Jag måste gå till Life och köpa protienpulver till mig för ska jag gå ner vikt! Mamma visa mig att hon har köpte byxa till själv.. Då gör jag också och gick upp & prova en * lite lång t-shirt * så köpte jag den igen.. Vi gick och köpa mjukglass t mig & bror sen går vi till Mega för träffa de igen. Vi gick till hotell som de ska sova där. Vi väntar för de ska följa med till våra hem och åt middag sen vi tog ganska långpromend ca 40 min. Jag drack lite cider med alkohol i.
Imorgon ska jag träffa morfar och mormor kanske före far jag till båten.

Igår och idag?

Igår bada jag på sjön med Tydlah utan Tydlahs mor.. Först trodde jag sjön var is kallt sen jag prova lite ner då säger jag lite kallt men inte så mkt då jag hoppa in sjön.. Jag säger den är as skönt och nästan simma längre. Tillbaka till den plats för vi dricka lite vatten sen igen t sjön.. :P Jag säga ca 19-20 grader i sjön.
Idag var jag hemma och städa ganska lite längre tills min rum är mer fin ska vara det.. Lite kvar grejer sen klar ren rum innan mormor och morfar kommer hit imorgon för umgås med oss på 1 dag sen umgås lite. Sen far de fest lite själv på båten före hem och jag far t norrköping också. Nu känner mig lite att städa igen. Annars jag sova på föräldrars säng om är inte klar så :D..

12 Juli 2011

På vid lunch tid då ska jag och mamma far till tydlah sen vi och 2 mor åka till lunpardsund* stava? * där ska vi bada och umgås! Sedan vet jag inte vad ska vi göra.. jag tror det blir nog städa lite på här hus pga min morfa och mormo kommer hit på Torsdag. På torsdag då måste jag packa eller behöver inte ta med kläder för ska jag far t Norrköping på Fredag och jag ska vara där på 3 dagar sen kom jag hem till Åland igen. Tror jag blir nog det far till S-centrum och köpa t mig eller köpa batteri hos TM sen gå jag t bussen som ska åka till båten. Sedan börjar Rockoff på vid helg.
Allt tror jag att bli kul veckan.

Jag skriver mer senare kanske om idag?


Snäll svar till mig? ( frågemin )

Jag förstår inte att alla kommentera inte på min blogg?

Hur ska jag förbättra med min blogg??

Jag fråga er att ni tycker vi är lik eller olika?


Är vi det?
LIK eller OLIKA :O

Shopping är min hjärta!

det måste jag säga åt er att den är jättegod med eller utan socker eller candella. Jag tycker inte om kesella men jag tycker om kesella blanda med sylt. Tips er att smaka det. Det tog snabb fixa.
Jag försöker köpa den hos ellos i internet. Det står slut då blir jag lite sur för vill prova hur känns. På några dagar efter då åt vi på ute nära hamnen sen far t stan för köpa mjukglass men först vi kolla lite skor finns inte hos M..... sen mamma säger till mig kanske finns sånt skor hos annat skoaffären och jag kommer hitta direkt den. Jag sätta på den skor då säga jag känns lite skönt sen köpa jag sånt men lite dyr :(.. Jag har svårt välja färg skor som finns vit,röd och svart.. jag ta svart först sen undrar om ska jag köpa annan sånt skor med annat färg på någon gång. :) OBS, Jag har sånt svart nu bara.
Jag undrar när ska jag far till stockholm för shoppa/träffa vänner.

väntar svar från jobb :O

Jag skulle jobba där på juni till augusti men jag har inte jobba på 1 månader. Hur kunde väntar av svar att jag ska komma dit och jobba :o.. hoppas imorgon fick jag sms kanske annars de har kostig företag tror jag :D