Ojj, tiden gick snabbt.

2 veckor har jag inte skriva upp inlägg.. Nu kan jag skriva om 2 veckor och här veckan.

2 veckor sedan: Varit till tandläkare,träning,bada,skola,fredagmys och städa. På söndag far vi till stockholm och träffa kära kompis, heja på stockholm laget VANN :)..

förra veckan: Träning,bada,skola,fredagmys,städa och packa till Sälen. På söndag far vi till Sälen och bo i högfjäll mellan tanddalen * stava rätt? *. bädda sängen och kläder i skåpen och hyra skidor och slalom. men jag valde skidor. folk säga grattis till mej och fika ikv på den dag som jag fyller år..

Här veckan: Skidor runt och bada hos exprium i lindvallen * stava rätt? *. Jag har vila mig från skidor på onsdags + har bada ikv. Jag måste stiga upp och fixa frukost sen väcka folk som vi bor i. Den måste lämna skidor kl 7 vid kväll för vi ska far hem på torsdag dag. igår vakna och så sliten från sälen men vi måste gå till skola och kämpa till kl halv 12 då slutar vi. :) Åka till hem hos bandelsehem och packa ner till hemresa för jag åka igår kväll men vi glömde min mobil kvar i bandelsehem.. men tur jag kan klara den utan på en gång hände... Idag ska jag städa lite och kanske far till familj Mattsson, fira där sen imorgon blir min födelsedag inbjudna men obs jag fyller år förra veckan..

Nu ska jag vinna med 100.000 kr = 10.000 euro..

Hörs sen när jag ska blogga.