So nearly there

Det är sjukt bara har jag 11 dagar på mig att sista adjö 17 årsdagen och bli myndig.. 15 dagar tills åker jag med några till Sälen och vara där på 3 dygn sen åker hem.. Jag vill komma vara med till Ålands mässan så hoppas fick jag åker hem. Herregud gick jag sista grundskolan sedan flytt till örebro om 3-5 månader..Tiden gick så så snabbt..Börjar jag sommarjobb hos pectus eller Kantarellen eller La strada.. Någon gång ska jag åker till Stockholm för träffa Violya,Sanna, kanske min kille med och m.m på sommarlovet.. :)
Nu vill jag boka och gå till tandläkare och ta bort den små tanden som växter utanför tanden asså på hud precis bredvid tanden..Det ska jag göra på någon vardagar.. Det är dum att jag undrar om jag hoppa av gymnasiet skolan men jag kämpa fram till gymnasiet tog slut asså student. 

Jag blev sugen att vill ha en tandpiercing och vit chilchucha+tatuering star på nacke..
MVH PERNILLAAAA

header


Här kommer nya header än gamla header haft det ganska långtid.. skönt att ha nya header... ;)

AVIS :(

Det skulle jag börja typ 2 år sedan men bli problem adress sen allt klar men ett kvar är läkarintyg då måste jag vänta till 2 mars och få det papper om läkarintyg för skicka till transportstyrelsen. Hoppas det är ok då kan jag börja köra med det handledare.. Vill klar med allt då körkort fått jag det sen kör som helst.. Det blir jag kom hem igen på sportlov sen åker t norrköping och några dagar efter då flyger/båten åker vi till igen åland för möte hos sjukhus på 2 mars. jag tror blir det kom hem på 1 mars kväll/dag sen nästa dag då åker eller går till sjukhus sen blablabla längre så vet jag inte mycket länge ska prata efter klar då åker vi tillbaka kanske :)...
Det missa jag flyget igår men det verkligen var inte mitt fel som de åkt för de åkt lite tidigare och 2 person tjejer sagt att jag ska checka in hos terminal 3 från 5.. sjukt kan jag hinner inte med det går till där.. Nääää hinner jag inte.. då blev jag lite förbannad på de för de sa terminal 3 men verkligen hos 5... jag skulle komma in men snälla kan se hos flygets bokning men de sa jag har inte bokningsnummer :O... jag är nolla med det konstig papper.. sedan smsa jag till min vän att kan komma hit och hämta mig till hotel/vandrarhem för boka det. går vi till rummet för kolla hur ser ut det är sedan åker vi till mcdonalds för vi är hungrig.. Vi åt det på hotel/vandrarhem och datorn liten stund med mamma sedan sover vi till 04-05 vakna jag och en vän.. klä på oss och åker till tanka bilen sen far vi till arlanda tidigare pga han ska jobba 06.30 så tur har jag skällskap med datorn.. Sedan åker jag flyget hem och några timmar efter blev jag så trött för somna på soffan..
Mvh pernilla w