Söndag

mys på förra vecka helg och var med Elvis och skolhemmet på den 12 nov och 14 nov.. på 12 nov var jag till stan med elvis, en personal och fika + data.. 14 nov var jag till skolhemmet och titta på en film + var mys med elvis :)
Igår var jag till familj mattsson och kalas där fram till kl 11 så jag trött och över klaga dom att åka hem då åka hem så plösigt för jag vill vid datorn.. idag har jag inte att göra.. på torsdags skulle jag bada men blir inte att jag vill med dom för bowling. men jag måste ta bada på nu torsdag med älsklingen..

Svara från Frågestund 1

Wilda:

1. *vad tycker du om min blogg?
2. *Trivs du bra i mogård? (stava)?
3. *När kommer du tillbaka t Manilla?
4. *Vem är din bästavän?
5. *Lägg in mer bilder från din nya kamera?

Jag:

1. Din blogg är jättefin
2. Nej och Ja, Nej för jag vill inte vara bo där och Ja för jag är glad att jag få t.ex 1 läxa på  1 gång i veckan och idrott ibland :).. jo du skriv rätt Mogård..
3. Men jag kommer till manillaskola på den 13 dec och Jag vet inte riktig än när jag kommer tillbaka till manilla :(.. Saknar er..Kanske efter julen kmr jag tillbaka..
4. Hmm, ni :) gilla inte dom sär grupp!
5. Joo, Ska kanske snart kommer in mer bilder som jag fota..

Frågeeestuuund?

Den blir Frågastund för jag har tråkig...

Du får massa fråga som helst!?!?!

4-5 November 2010

Igår min mamma hämta min bror från skola för han har rast mellan 11.30-13.30 tror jag. Vi åka till lunch Buffe och vi åt där så jävla god buffe.. Åka och lämna bror till skola igen. vi fara till hem och lugnt. ikvällen har jag lite städat i vardagsrum. den är jävla röran i rum.. Åt blåbärpaaj :). Idag har jag varit till sjukhuset och ta 1 års labb. åka till mammas jobb och handla mat och så så. Vi åt hos dinos och bror hämta posten låda hos posten. Vi far hem och ta lugnt. Jag känner mig lukt illa som gris. Jag duscha mig före jag åka till sjukhus igen och prata med sjuksköterska om det sen fara vi till begravning, fixa ljus till begravning. Hem och busa med hunden lite.

Igår och idag!

Igår var jag till stan på lite stund och äta lunch i stan sen fara till tågstation. Jag hitta en tröja är så billigt.. den kosta 99 för rea. Åka flyg till Åland för jag har loov på 1 veecka.. Idag vakna för mamma väckte mig och är jag ensam fram till 09.30 igen bara 1-2 timme sen dom är Hemma. Har varit träna på ca 1 timme sen fara till mammas jobb och ska äta lunch med bror sen åka till apokotet, åka tillbaka igen till mammas jobb för vi hämta mamma. Vi äta kött skivor typ med bulgrien ris * dålig mat namn *:P. Efter äta vi blåbär.. Muuuuummsss :)
Vad ska jag göra imooorgon?? :/
Skriv mer imorgon kanske