Tråkig elr Rolig?

Idag har jag sova lite längre och fixa som virus, den är över ta bort infektion i datorn. Imorse fick busa med min hund för hon är så vild. Äta smörgås sen kommer mammas kompis och fika lite, efter ska jag ute med hunden och hämta trä pinne till hunden som hon gilla den.. tjuv längre att sitta datorn för jag har tråkig att göra. vi åt middag efter vi far till min brorsans skola och spela biljard ikv. Han vinner 3 gånger och jag fick bara 1 gång sen far och köpa risgröt till bror. Åka hem och han fixa det något gott. Jag har smaka det för det är jättegott med blåbär. Sen ta lugnt och chatta med något kompisar i facebook.

! love ?

Förra veckan så jag fryser när kom jag till Norrköping. Jag har mycket göra för jag träna nästan alla dagar utan helger.. samma här veckan så båttom för jag städa allt men inte minibuss och köket..Igår blev jag till skola och kram kram Elvis sen efter före lunch då blev han för första gång kyss med mig. Efter lunch igen före älskling åka till Örebro och jag åka hem till Åland. Jag kommer träffa han igen på onsdag och fredag :)...
Idag far till stan och liten shoppa med mamma för jag behöver form med behå och vinterskor. Den är jävla skönt och den är ganska dyr. kosta ca under 50 och över 40. Köpa julklapp till min bror. Sen kom mammas kompis och fika hos bageri tror jag.. Sen köpa jag och mamma godis för helg mys.. Vi tog liten promenad till mataffären och mammas kompis köra åt mig och mamma till hem... kom jag hem igår ikväll.

GRRRRR















Shit de vill jag ha sånt kläder







































+ 2 st till... jag har inte så mkt råd med mig


Meen faan...

Ursäkta mig att jag har inte skriv så längre på 1-2 veckor för jag bor i behandelsehem. den är jävla behandelsehem... Jag tycker bäst att jag vara hemma för vara fri och som helst att göra.. 

Jag måste behöver ha mer kläder.. Jag blir sugen att köpa mer kläder... Den jävla fryser för snart vinter kommer hit :(.. Vill jag ha sommar för den är varmt men den är jätte varmt för jag palla inte ha det så varmt.. :P... Men skönt att åka pulka? :)

Jag har varit på begravning igår..Vila i frid Gammel mormor...
Fika och äta middag hos Mormor'morfars sommarstugan sen far vi till hamnen båten sen åker båten till åland...



Come strax Christmas night the two month... (v) ...