känns som jag blir sjuk..

Det har jag börja yr igår imorse till nu är fortande kvar.. förkyld lite snällan och någon i hals tror jag den är mandlarhals. Jag börjat röka på 80-100 procent för 2 veckor sedan..  Jag är i bussen mot Stockholm och ska träffa Nabil i stan liten stund sen åker jag SJ-tåget mot nkpg...  Sedan får jag åker hem om 2 veckor.. Det börja jag undrar om ska fara till stockholm för träffa vänner,folk och sova över.. Måste jag börja handla kläning till min skolavslutning eller bäst nog ska jag kolla genom kläning för vad tycker och passar mig..  det är tiden så fort då 2 snart 2 månader kvar till skolaslutning och slutar jag att gå till grundskola byt till Gymnasiet :(...
Snälla vad ska jag skriva om för syfte kan få kommentera från folk?

Eller slutar blogg? det vill jag inte ju?

Nyklippt

Jag är jättenöjd med min nya stil håret.. Det måste jag tvugna mig klippa hos frisör igår för sliten och vill ha nytt stil..

Se här?
Före
Efter

Obs, jag har inte färgat håret..

Hallå alla har inte kommentera hos GISSA om de gör inte då lägger jag inte ut bilder och kommentera???
om flera har kommentera då lägger jag ut bild och kommentera.. ;)...

Ska ha födelsedagsfest imorgon sedan måste jag tvugna packa mig igen på lördag ikväll eller söndag morgon då åker jag båten till stockholm sen träffa Nabil liten stund innan åker jag tåget..

Åker jag hem igen på 5-6 april pga påsklovet börja och åker jag tillbaka hem på den 16-17 april.. Jag undrar om jag ska tänkte far till stockholm för träffa ngn? shoppning? släktingar? kompisar? vännen? förhållande?

Hjälp mig!!!

Vilken frillan ska jag ha t.ex snedlugg,lugg, någoting för långhår??!?!?! Här veckan ska jag till frisör och klippa mig... Det är bra att förbreda mig att fin håret till lördag ( födelsedagsfest ) :)

Dagens Gissa

Hej alla dagens gissa om rätt! :)

Vad ska jag göra på nästa lördag? :)
klockan 19.00-19.30 ( finsktid) 18.00-18.30 ( svensktid )  ?
Sen svarar VANN är :

Happy?

Jag menar att jag känner ingen mig själv för 18 års... Det känner bara lite och det det är inte min dag dag känns som... Det är verkligen mitt dag dag! Vara glad mig själv att kan köpa som helst t.ex cigg, typ allt...  Jag har varit till Sälen i söndags till torsdags då åker hem och packa om igen pga hem igen till Åland igår.. Åker tåget till stockholm sen byt mot vikinglines buss.. Träffa först Nabil på liten stund och fick jag gullig av han två stycken present.. Jag ska till Baltichallen ( åland ) med pappa sen kanske träffa vän Aryan.. Imorgon ska jag åker tillbaka till Norrköping sååå sur... Vill vara hemmmmmmaa men lugnt snart kom fram sommarlov om 3 månader kvar sedan börjar jag jobba hos hmm kanskw pectus eller kantarellen men ska få höra av de typ vid maj... Snart dags måste köpa kläning till skolavslutning.. Nu ska jag surfa hos facebook sen röker jag ut.... :) BLINK BLINK BLINK :) // Pernilla ( perny ) <333333

STRAX!!! dags myndig :)

Jag fyller år på onsdag och bjuder skolhemmet.. Imorgon åker jag till sjukhus eller stan först för lämna FPA papper och gå till banken för hämta 18års grejer som ska ja få det. ( vet jag inte vad de tänkte ) så spännade!!!!!!!!! Jag fick hemresa på mammas jobb veckan pga träff överläkare. Jag ska få veta av en personal imorgon om hur blir hemresa.. hoppas på 16-19mars åker jag hem pga mässan vill jag se där..puls ska planerar födelsedagen fest...... det säker komma jag älska de..

Hoppas jag få läkarintyg godkänd då blev ja lycklig att har önska köra bilen..


Nu är jag klar att skriva så!

mvh pernilla